Urmărește-ne în social media

Politica retur si transport

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR face parte din TERMENII si CONDITIILE DE UTILIZARE ale magazinului online lavandebymaria.ro si se aplica conform legislatiei in vigoare.

Clientul are dreptul de a returna orice produs comandat de pe lavandebymaria.ro termen de 14 zile de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs, DOAR DACA PRODUSUL NU A FOST REALIZAT DUPA SPECIFICATIILE PREZENTATE DE BENEFICIAR SAU PERSONALIZAT IN MOD CLAR. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. In cazul in care se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptionarea de catre II Morosan Gh Andrei a produslui returnat.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura/bonul de achizitie.

Produse neacceptate:

Conform art. 9 alin. (1), raportat la art. 16 lit. c) din Ordonanta urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, nu pot fi returnate, produsele furnizate confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar si

-  Produse achizitionate de la alte magazine

-  Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

  1. Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor enumerate mai sus
  2. Contactati serviciul Relatii Clienti la adresa de e-mail [email protected]
  3. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Rambursarea contravalorii produsului va fi facuta in termen de maxim 3 de zile lucratoare de receptionarea returului.

Suna